Video Events CV Video

Jarenlang heb ik voetbalwedstrijden gefilmd voor analyse doeleinden. Gedurende deze periode kwam ook wel regelmatig de vraag, om de beste fragmenten van een bepaalde speler in een compilatie vast te leggen. Dit noemt men een CV Video. Op deze manier kan de voetballer zich onder andere profileren bij een zoektocht naar een andere club.
Je kunt dit verder doortrekken naar het bedrijfsleven, waarbij iemand zonder werk komt te zitten. De persoon kan zich middels een CV Video presenteren aan potentiële werkgevers, die op zoek zijn naar een nieuwe werknemer. Samen met een geschreven CV of via YouTube kan een persoon in kwestie zich presenteren op de arbeidsmarkt.

Nieuwe Club Saydou Bangura

Saydou Bangura speelt vanaf het seizoen 2020 - 2021 bij 1.FCK in Kaiserslautern. Nadat ik in opdracht van KGTM een Video CV voor Saydou mocht samenstellen, kreeg ik vervolgens de opdracht een presentatie filmpje te maken van hem bij zijn nieuwe club. Voor meer informatie over KGTM verwijs ik naar hun website: https://kgtm.nl

Curruculum Vitae Video

Het medium video biedt een nieuwe mogelijkheid bij een sollicitatie. De sollicitant kan zich presenteren bij een werkgever middels een Video CV. Ad Cuijpers heeft dit ook gedaan en heeft zich daardoor bij diverse werkgevers in de kijker gespeeld en uiteindelijk een baan gekregen. Hij heeft daarbij ook veel energie gestopt in de voorbereiding op zijn Video CV.

Sport Video Jelle Zupancic

Jelle Zupancic is een talentvolle jeugdspeler, als verdediger een rots in de branding en heeft aanvallend ook voldoende competenties. In het seizoen 2019-2020 speelde hij als verdediger bij Alemannia Aachen. Het is in die periode, waarin deze compilatie tot stand is gekomen. Ook hij wordt vertegenwoordigd en begeleid door KGTM. Voor meer informatie over KGTM verwijs ik naar hun website: https://kgtm.nl

Sport Video Saydou Bangura

Saydou Bangura is een jeugdige voetballer met voldoende competenties, wiens belangen worden behartigd door KGTM. Als aanvaller heeft hij in het seizoen 2019-2020 vele mooie dingen laten zien bij zijn huidige club Alemannia Aachen. Hij blijft zoeken naar nieuwe mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen en heeft daarvoor het vertrouwen gevonden bij KGTM, een begeleider van talentvolle voetballers. Voor meer informatie over KGTM verwijs ik naar hun website: https://kgtm.nl

Sport Video Tom Ghislain

In de voetbalwereld komt het vaak voor, dat spelers wisselen van club. Soms wordt deze keuze voor hun gemaakt en zullen ze op zoek moeten gaan naar een nieuwe club. Het is interessant om een nieuwe club te vinden, als je ook iets kunt laten zien van je kunsten en kunde als spelers. Hiervoor kunnen we een mooie Sport Video maken, een CV voor sporters.

Afgeronde Projecten

Omschrijving
De presentatie van Saydou Bangura bij zijn nieuwe club 1.FCK (Presentatie Saydou Bangura)
Ook voor Jelle Zupancic hebben wij een Sport Video gemaakt in opdracht van KGTM. (Jelle Zupancic)
In opdracht van KGTM een Sport Video gemaakt voor Saydou Bangura. (Saydou Bangura)
Voor Ad Cuijpers is er een Video CV beschikbaar. (Video CV)
Sander Rau liet ook een Sport Video samenstellen. (Sander Rau)
En Tom Ghislain wilde zijn talenten vastleggen in een Sport Video. (Tom Ghislain)
Ook Kyanu Ploum beschikt over een Sport Video. (Kyanu Ploum)
Als keeper werd voor Rown Koot ook een Sport Video gemaakt. (Rown Koot)
De Sport Video van Mitch Keulen is ook beschikbaar. (Mitch Keulen)
Voor Bo Breukers hebben we een Sport Video gemaakt. (Bo Breukers)
John Boumans toont in zijn Video CV zijn duidelijke voorkeur voor de techniek. (John Boumans)
Een van de eerste spelers, die een Sport Video wilde, was Ramon Voorn. (Ramon Voorn)
Naast zijn passie voor zijn beroep heeft Joep Beckers ook veel gevoel voor muziek. Dit wordt duidelijk in zijn Video CV. (Joep Beckers)

Where Media Comes Alive!