Video Events Familie

Binnen een gezin vinden vele gebeurtenissen plaats. Vaak wordt vergeten deze memorabele momenten te vereeuwigen. De mooie momenten kunnen worden vastgelegd, zoals huwelijk of enig ander feest, maar tegenwoordig wordt ook het afscheid van een dierbare regelmatig vastgelegd. Daarnaast neemt men ook soms deel aan algemene gebeurtenissen binnen een gemeenschap. De mogelijkheden zijn wat dat betreft onbeperkt.

Musical Basisischool Het Avontuur

Aan het einde van het schooljaar wordt door de leerlingen van groep 8 op de basisschool vaak een musical ingestudeerd voor ouders en familie. Dit was ook het geval op basisschool Het Avontuur, waar een avontuurlijke musical werd gepresenteerd. Veel passie en energie werd gestoken in decor, kleding en muziek.

Sacrementsprocessie Nieuwstadt

Jaarlijks wordt in veel katholieke gemeenschappen de sacramentsprocessie georganiseerd. De gemeenschap gaat na afloop van de mis door het dorp over versierde wegen. Er zijn kapelletjes ingericht, waar gezongen en gebeden wordt. Na afloop betekent het in Nieuwstadt het begin van de kermis in het dorp.

Carnavalsoptocht Nieuwstadt 2020

In 2020 werd Guido uitgeroepen tot Prins van de voetbalvereniging FC RIA. Het was voor hem een enorme belevenis, om in de optocht op een Prinsenwagen te worden rondgereden door het dorp.

Where Media Comes Alive!