Video Events Sport

Sportieve hoogtepunten zijn altijd boeiend om terug te kijken. Het behalen van een overwinning of een prijs. Het hoeft niet alleen een samenvatting van een wedstrijd te zijn. Het kan een bezoek zijn aan een sportieve instelling of een masterclass.

Samenvatting RK MVC - RK VV Vijlen

Door de trainer van RK MVC werden we gevraagd om opnames te maken van een wedstrijd, zodat hij naderhand de wedstrijd kon analyseren en terugkijken samen met de spelers. Als dank voor deze opdracht hebben we daarnaast een samenvatting gemaakt van deze vermakelijke wedstrijd.

Masita Limburg Beach Open

De eerste editie van de Masita Limburg Beach Open was een geweldig indoor beach volleybal toernooi met diverse toppers. Het was voor ons dan ook een geweldige ervaring, om dit toernooi te mogen registreren. Tegelijkertijd werden de wedstrijden van het toernooi gestreamd.

Japanse Delegatie Bij Topsport Limburg

Topsport Limburg kreeg bezoek van een Japanse delegatie, die topsporters in hun land begeleiden naar een hopelijk voor de sporter, succesvolle Olympische Spelen. Ze brachten een bezoek aan het DSM complex, waar ze voorlichting kregen van wat dit bedrijf voor de topsporter kan betekenen en vervolgens bezochten ze het Performance Centre van Topsport Limburg.

Toernooi Charlton Athletic In Limburg

De spelers onder 15 jaar van Charlton Athletic speelden een toernooi in Maastricht. Ik mocht het team een week lang begeleiden, inclusief diverse excursies en vervolgens tijdens het toernooi ondersteunen. Een samenvatting van deze sportieve week is vastgelegd met het clublied van de club op de achtergrond.

Baas Over De Bal

Bij EHC werd door Hans Visser een clinic gegeven, met als doel de kinderen de baas over de bal laten worden. Hans werd geassisteerd door Paul Meulenberg en Peter-Jan Erkens.
Een registratie van deze clinic vindt u hieronder.

Masterclass Keepen Danny Wintjens

Ooit was hij de keeper van MVV en Fortuna Sittard. Na zijn carrière als keeper begon hij een keepers-school. In het European Sports Centre mochten we een masterclass bijwonen, waarvan wij uiteraard ook een samenvatting hebben gemaakt.

Where Media Comes Alive!