PuttersMedia

Where Media Comes Alive

Telematicaloop Heerlen

Statistieken

Soort wedstrijd Halve Marathon (Vierde)
Datum Zondag 4 september 1988
Tijdstip start 11:00 uur
Eindtijd 1:31:41 uur
Aantal Deelnemers 508
Klassering 191

Reportage

Stacks Image 174
De Telematicaloop van 1988 was een echte halve marathon, waarbij mijn toenmalige werkgever als sponsor optrad.

Ik probeerde een aantal collega’s warm te maken voor deelname aan deze wedstrijd. Bij het moederbedrijf DSM hadden we wat trainingspakken geleend, waardoor wij ons als echt team konden presenteren. Ook had ik een groot deel van de DSM ploeg, die samen met mij naar Chamonix was geweest weten te strikken voor deelname aan deze wedstrijd. Zij stonden allen aan de start.

Op de dag van de wedstrijd konden wij ons in een van de kantoren omkleden en er waren wat broodjes en dergelijke geregeld om de inwendige mens nog wat te versterken.

Om 11 uur werd het startschot gegeven en al snel liepen we het centrum uit. Langs het parcours stonden veel toeschouwers en ook een aantal collega's stonden langs de kant om ons aan te moedigen en ook om foto's te maken. Mede door het mooie weer werd het een schitterend festijn, dat weer eindigde in het centrum van Heerlen.

Mijn eindtijd op die dag was 1:31:41. Geen geweldige tijd, maar wel tevreden over de afloop en een tamelijk zwaar parcours over een gevarieerd en geaccidenteerd terrein.