PuttersMedia

Where Media Comes Alive

Video Events Vereniging

Verenigingen hebben een bijzondere functie binnen onze maatschappij. Vaak organiseren ze evenementen, die veel mensen plezier bezorgen. Soms krijg ik de kans om zo'n evenement te mogen filmen.

Fortuna Supporters Collectief TV

In een co-productie van Woodmedia en PuttersMedia werken Jorn van den Hout en ik samen aan FortunaSC TV, het televisie project van het Supporters Collectief van Fortuna Sittard. Tien afleveringen lang hebben we interviews, voorbeschouwingen en nabeschouwingen mogen verzorgen via het tv-kanaal. Door deze succesvolle uitzendingen zijn hier nog twee extra uitzendingen aan toegevoegd, zodat onze bijdrage voor het seizoen 2020 - 2021 uitkomt op 12 uitzendingen in totaal. Hierbij behoren ook live-uitzendingen, die via de stream zijn gerealiseerd. De meest indrukwekkende uitzending was de Kerstspecial, waar ik persoonlijk het initiële draaiboek heb geschreven.

Carnavalszitting Kempernaaze 2020

Ook in februari 2020 werd ik wederom gevraagd om de Galazitting van Carnavalsvereniging Kempernaaze te filmen. En wederom koos ik weer voor Jorn van den Hout als tweede cameraman. Alle hoogtepunten van de avond worden in de onderstaande video nog eens in beeld gebracht. De Prins en de Jeugdprinses beschikken overigens over de beelden van de hele avond. In 2021 helaas geen zitting bij de Kempernaaze, maar voor 2022 is er een zitting gepland op 13 november.

Carnavalszitting Kempernaaze 2019

In februari 2019 werd ik gevraagd, om voor de Carnavalsvereniging Kempernaaze de Carnavalszitting te filmen. Samen met Jorn van den Hout hebben we deze klus aanvaard en uitgevoerd. Mooie en vooral gezellige optredens van diverse artiesten, plukken van hoogheden en installeren van hoogheden, alles hoort erbij.

G-Team Fortuna Sittard 2021

Het G-Team van Fortuna Sittard mocht van Sjors Ultee een voetbal-clinic volgen.