2015 - 2016

Het tweede seizoen van Peter van Vossen zou beter moeten worden, maar het blijft echter dramatisch met grote thuisnederlagen en weinig punten. Hij mag dan ook in oktober vertrekken, waarna Jeffrey Kooistra tijdelijk zijn taken overneemt. Uiteindelijk wordt hij opgevolgd door Ben van Dael, die zijn eerste functie als hoofdtrainer op zich gaat nemen, nadat hij als assistent trainer in dienst was bij VVV-Venlo. Het spel wordt beter, maar ondanks alles eindigt het seizoen in de anonimiteit voor Fortuna Sittard.

FC Emmen - Fortuna Sittard

2016-04-29: De laatste wedstrijd van het seizoen was die tegen FC Emmen. Vaak betekende dat nog een lange terugreis zonder punten. FC Emmen kwam in de 19e minuut al op voorsprong door Erixon Denso. In de tweede helft was het Lars Hutten, die in minuut 64 gelijkmaakte. Daarna kon het nog alle kanten op, maar het was wederom Lars Hutten, die in de 80e minuut de zege veiligstelde. Einduitslag: 1 - 2.

Fortuna Sittard - FC Eindhoven

2016-03-14: De thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven verliep niet zo gemakkelijk voor het team van Fortuna Sittard. In de 10e minuut kwam de thuisploeg op een achterstand door een doelpunt van Dario van den Buijs. In de tweede helft moest er in minuut 66 van de wedstrijd een penalty aan te pas komen, om de gelijkmaker te kunnen maken door wie anders dan Roel Janssen. Tenslotte was het in de 76e minuut wederom Roel Janssen, die via een kopbal raak kopte. Einduitslag: 2 - 1.

Fortuna Sittard - Top Oss

2016-02-26: Ook tegen Top Oss wist Fortuna Sittard te overtuigen. De score werd in de 31e minuut van de eerste helft geopend door een omhaal van Lars Hutten. In de tweede helft was het in de 62e minuut wederom Lars Hutten, die de score verdubbelde. Daarna kwam in laatste minuut nog een doelpunt van de voet van Jens van Son op aangeven van Lars Hutten. Einduitslag: 3 - 0.

Go Ahead Eagles - Fortuna Sittard

2015-12-18: Voor een van de moeilijkste uitwedstrijden, moest Fortuna Sittard aantreden tegen Go Ahead Eagles in Deventer. Nadat de adelaar was opgevangen door zijn verzorger, begon de wedstrijd en na 37 minuten schoot Joeri Schroyen Fortuna Sittard op voorsprong. Daarmee ging de ploeg van Ben van Dael rusten. Na rust probeerde de thuisploeg de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar het was uiteindelijk Lars Hutten, die in de 84e minuut de zege veilig stelde. Einduitslag: 0 - 2.

Fortuna Sittard - RKC Waalwijk

2015-10-30: In de 12e speelronde was het dan eindelijk zover. Fortuna Sittard boekte zijn eerste thuiszege van het seizoen tegen RKC Waalwijk. De overwinning kwam tot stand via een vrije trap van Youri Loen en hij was daarmee de matchwinnaar. In de laatste minuut kreeg Dennis Dengering nog een rode kaart als wisselspeler. Einduitslag 1 - 0.

Almere City FC - Fortuna Sittard

2015-08-28: Almere City FC was het seizoen slecht begonnen en kwam ook tegen Fortuna Sittard in Almere niet tot winst. Door een doelpunt in de 16e minuut van Joeri Schroyen kwam Fortuna Sittard op voorsprong. Lange tijd bleef het spannend door de minimale voorsprong, maar in de 88e minuut schoot Muhammed Mert de bevrijdende 0 - 2 in het net. Lars Hutten deed er twee minuten later nog een schepje bovenop. Einduitslag 0 - 3.

Eerste Training Fortuna Sittard

2015-06-28: De eerste training van het seizoen was weer een feestelijk gebeuren voor de spelers en vooral voor de supporters, die weer met veel groen en geel het team welkom heetten. Ook opgenomen een interview met trainer Peter van Vossen en een van de speler Niels Vet.

Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard

2016-03-18: Bij Sparta Rotterdam was je altijd BVO altijd verzekerd van een moeilijke avond. Tegen deze ploeg keek Fortuna Sittard na 24 minuten tegen een achterstand aan door een doelpunt van Paco van Moorsel via een kopbal. Het was echter Raymond Fafiani, die in de 66e minuut misschien wel zijn mooiste doelpunt uit zijn carrière maakte vanaf 25 meter recht in de kruising. Tot het einde bleef het spannend en de meegereisde supporters mochten gratis genieten van een door hun ploeg behaalde gelijkspel. Sparta had de toeschouwers namelijk gratis toegang verleend tot het uitvak vanwege de ellendige financiële situatie van de club Fortuna Sittard en de hele sores die daarmee te maken had. Uitslag 1 - 1.

Jong PSV - Fortuna Sittard

2016-03-07: Voor ongeveer honderd toeschouwers werd op maandagavond de uitwedstrijd van Fortuna Sittard tegen Jong PSV afgewerkt in het Jan Louwers stadion. Het was een sfeerloze ambiance, waarin Roel Janssen na 54 minuten een penalty wist te verzilveren en zodoende de zege mee kon nemen naar het zuiden. Einduitslag: 0-1.

Fortuna Sittard - Helmond Sport

2016-02-01: De uitwedstrijd tegen Helmond Sport had Fortuna Sittard gewonnen, maar het was geen uitgemaakte zaak, dat het in de thuiswedstrijd ook zou gaan gebeuren. Alhoewel, met de nieuwe trainer kwam er toch meer lijn in het spel en wist Lars Hutten al na 18 minuten de stand op 1 - 0 te zetten. In de tweede helft werd in de 73e minuut een penalty veroorzaakt door Yannick Cortie, die vervolgens moeiteloos werd ingeschoten door Roel Janssen. Daarna was het in de 82e minuut Joeri Schroyen, die aan alle illusies van Helmond Sport een einde maakte. Einduitslag 3 - 0.

MVV Maastricht - Fortuna Sittard

2015-11-30: Een derby is net weer iets anders dan een reguliere competitiewedstrijd. Dat gold ook voor deze wedstrijd. Na 12 minuten stond Fortuna Sittard al op een achterstand door een eigen doelpunt van Roel Janssen. Echter, nog voor rust, in de 29e minuut wist Lars Hutten via een kopbal de stand weer gelijk te trekken. Vijf minuten na de thee kwam Fortuna Sittard op voorsprong door Muhammed Mert. De genadeklap werd vijf minuten later uitgedeeld door Ferry de Regt. MVV probeerde nog van alles om terug te komen in de wedstrijd, maar nadat Thomas Verheydt in de 86e minuut het veld moest ruimen was de buit definitief binnen. Uitslag 1 - 3.

Top Oss - Fortuna Sittard

2015-10-02: Dit zou de meest dramatisch wedstrijd van het seizoen worden voor Fortuna Sittard, het uitduel tegen Top Oss. In de 16e minuut wist Top op voorsprong te komen door een doelpunt van Felitciano Zschusschen. In de tweede helft werd het van kwaad toch erger voor de bezoekers en in de 58e minuut scoorde Fatih Kamaci de 2 - 0. Acht minuten later was het oud-Fortunees Seku Conneh, die de voorsprong voor Top Oss vergrootte. Ondanks de veldverwijzing, na een tweede gele kaart voor Istvan Bakx van Top Oss in de 70e minuut, was het Felitciano Zschusschen die minuten later de voorsprong verder uitbreidde. De nederlaag was de welbekende druppel, die de emmer deed overlopen en besloten werd om afscheid te nemen van trainer Peter van Vossen. Einduitslag: 4-0.

Helmond Sport - Fortuna Sittard

2015-08-21: De uitwedstrijd tegen Helmond Sport leverde ook dit seizoen een overwinning op evenals het vorige seizoen. Net voor rust wist Lars Hutten een doelpunt te scoren, waardoor de thee beter smaakte. Na rust duurde het tot de 63e minuut totdat Gökhan Lekesiz, eerder in de wedstrijd de aangever van de eerste goal, definitief de genadeklap uitdeelde aan Helmond Sport. Eindstand: 0 - 2.

2015-09-26Fortuna Sittard - Sparta0 - 1U19
2015-09-23Fortuna Sittard - Achilles’29 (Beker, uitslag na verlenging)1 - 3Eerste Elftal
2015-09-18Telstar - Fortuna Sittard3 - 0Eerste Elftal
2015-09-12Fortuna Sittard - AFC2 - 0U19