Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles

2012-04-27: Dit seizoen werd afgesloten met een wedstrijd, waarbij Fortuna Sittard voor het eerst sinds jaren weer eens een prijs kon halen. Het team moest het opnemen tegen Go Ahead Eagles. Fortuna Sittard moest winnen om periodekampioen te worden. In de eerste helft kwam Fortuna Sittard in de 41e minuut, net voor rust dus, op voorsprong door een doelpunt van Danny Schreurs. Terwijl de supporters zich al aan het opmaken waren voor de overwinning, kwam Go Ahead Eagles in de 90e op gelijke hoogte door een doelpunt van Freek Heerkens en ging met een gelijkspel terug naar Deventer. Hierdoor mocht Go Ahead Eagles deelnemen aan de play-offs. De teleurstelling bij Fortuna Sittard was groot. Einduitslag: 1 - 1.

Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam

2012-03-10: Sparta was een ploeg, die elk jaar als kampioenskandidaat werd gezien voor de Eerste Divisie. Fortuna Sittard wist dus, dat er een moeilijk avondje zou volgen. In de eerste helft werd niet gescoord, maar laat in de tweede helft, in de 79e minuut, wist Danny Hoesen de winnende treffer te scoren. Einduitslag: 1 - 0.

Fortuna Sittard - FC Volendam

2012-02-24: In de thuiswedstrijd van Fortuna Sittard tegen FC Volendam werd in de 44e minuut gescoord door Danny Hoesen. Nog voor rust wist hij nogmaals tot scoren te komen. Na rust werd het voor FC Volendam nog erger. Rowin van Zaanen scoorde drie minuten na rust nogmaals voor de thuisclub, waardoor de overwinning een feit leek. In de 78e minuut werd een tegendoelpunt gescoord door Robert Mühren, die de spanning daardoor terugbracht. Het werd helemaal spannend, toen Achmed Ahahaoui nogmaals scoorde voor FC Volendam, maar dit doelpunt leek te laat te komen voor de bezoekers. Einduitslag: 3 - 2.

Fortuna Sittard - FC Dordrecht

2011-11-25: Tegen het FC Dordrecht van Theo Bos wist Fortuna Sittard in de 37e minuut de score te openen. Het doelpunt kwam van de voet van Richard Stolte. In de tweede helft was het Rick Geenen, die in de 51e minuut definitief de genadeklap uitdeelde aan de Dortenaren. Einduitslag: 2 - 0.

Fortuna Sittard - NEC (Beker)

2011-09-20: Fortuna Sittard moest in de bekerstrijd aantreden tegen Eredivisionist NEC uit Nijmegen. De thuisploeg kwam twee minuten voor rust op voorsprong door een doelpunt van Danny Hoesen. In de 61 minuut werd het zelfs 2 - 0 door een doelpunt van Harrie Gommans. NEC ging nog meer druk zetten en dat resulteerde in de 73e minuut voor de aansluitingstreffer door Lasse Schöne. In de allerlaatste minuut wist Stef Nijland de gelijkmaker te scoren en haalde zo de verlenging voor de Nijmegenaren binnen. In de verlenging was het uiteindelijk Kevin Conboy in de 112e minuut en tenslotte Melvin Platje, die in de laatste minuut de volgende bekerronde voor NEC veiligstelde. Einduitslag: 2 - 4 (Na verlenging).

Fortuna Sittard - AGOVV Apeldoorn

2011-08-12: In deze eerste thuiswedstrijd van het seizoen kwam AGOVV op bezoek. Al na 16 minuten stonden de bezoekers met 10 man op het veld, omdat Tim Receveur uit het veld werd gestuurd. Kévin Diaz wist in de 38e minuut de score te openen voor Fortuna Sittard, maar een minuut later was het weer gelijk door een doelpunt van Michiel Hemmen. Net voor rust wist Wouter Scheelen de thuisploeg weer op voorsprong te zetten. In de tweede helft ging Fortuna Sittard door met het uitbreiden van de voorsprong, eerst in de 49e minuut door een eigen doelpunt van Mike van der Kooy. Daarna was het in de 57e en 66e minuut Harrie Gommans, die zorgde voor de eindstand op het bord. Einduitslag: 5 - 1.

Fortuna Sittard - SC Veendam

2012-03-30: Fortuna Sittard speelde de wedstrijd tegen SC Veendam. De ploeg moest deze thuiswedstrijd winnen om mee te blijven doen in de strijd om een plek in de play-offs. In de 7e minuut opende Danny Schreurs de score en het team kon deze voorsprong vasthouden tot het laatste fluitsignaal. Einduitslag: 1 - 0.

Fortuna Sittard - MVV

2012-03-05: Tijdens een derby tussen Fortuna Sittard en MVV werd meestal volop gestreden voor de winst. Ook in deze wedstrijd was dat het geval. Danny Hoesen scoorde al in de eerste minuut en kon deze voorsprong samen met het team vasthouden tot aan de rust. In de tweede helft probeerde MVV kosten wat kost minmaal de gelijkmaker te scoren en dat zag je terug in de vijf gele kaarten, die werden uitgedeeld aan de Maastrichtenaren. Toch was het Fortuna Sittard, dat aan het langste einde trok door te scoren in de op een na laatste minuut. Ramon Voorn was de doelpuntenmaker. Einduitslag: 2 - 0.

Fortuna Sittard - Willem II

2011-12-09: Na 45 minuten was het nog steeds 0 - 0. Na rust was het Danny Hoesen, die in de 47e minuut scoorde voor Fortuna Sittard. Zes minuten later was het Danny Guijt, die weer de gelijkmaker scoorde. Fortuna Sittard bleef strijden voor de winst en hun strijd werd vier minuten voor het einde beloond met een doelpunt van Harrie Gommans. Vier minuten later was het Danny Hoesen, die de winst definitief in Sittard hield en Willem II verslagen huiswaarts stuurde. Einduitslag: 3 - 1.

Fortuna Sittard - Top Oss

2011-09-23: Fortuna Sittard kwam in de wedstrijd tegen Top Oss op voorsprong in de 17e minuut door Kévin Diaz, maar in de 34e minuut wist Marcel van der Sloot de gelijkmaker te scoren. Na rust was het Wouter Scheelen, die in de 56e minuut de winst voor Fortuna Sittard binnenhaalde. Einduitslag: 2 - 1.

Fortuna Sittard - FC Emmen

2011-08-19: De strijd in deze wedstrijd barstte in de tweede helft los, toen Wouter Scheele in de 57e minuut de score opende voor Fortuna Sittard. Vier minuten later was het Rosario Almeida, die de gelijkmaker op het scorebord bracht. Maar weer vier minuten later was het Richard Stolte, die zorgde voor de hernieuwde voorsprong voor de thuisclub. Daarna was het eerst Danny Hoesen in de 75e en Kévin Diaz, die in de allerlaatste minuut wist te scoren. Einduitslag: 4 - 1.

Open dag Fortuna Sittard

2011-07-24: De open dag was een bijzondere open dag. De bezoekers konden terecht in het museum en bij de diverse kramen met Fortuna spullen. Daarna werden de spelers gepresenteerd door Maurice Jessen. Tenslotte was er ook de nieuwe Fortuna Sittard CD, die werd gepromoot met diverse artiesten, die er hun bijdrage aan hadden geleverd, zoals Big Benny en Kartoesj.